Здравейте колеги.може би мястото не е тук,но все пак да ви питам.Заминал ми е потенциометъра,който се намира на педала на газта.Проверих нов струва около 1000лв., а не ми се кара с втора употреба.Въпросът ми е - ако продължа да карам без да го сменям какво може да се случи?
Известие
Collapse
No announcement yet.
потенциометър за газта
Collapse
X
-
Има доста писано по този проблем -
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=34670Fiat Stilo 1.9 16V JTD, 2004, комби
Citroen BX-19GT, 85
Alfa Romeo 156, 2.4 JTD, 01, Distintive - ex
Comment
-
Мисля си за втора употреба,но е капсулован и всичко е на късмет,пък нали си знам моя.Не ми се сменя след 1-2м пак. Значи няма да се влошат нещата ако си карам със стария,това ми беше въпросът.И кое е най-страшното което може да се случиAlfa Romeo 156 2.4JTD
Comment
-
Тия не са ли едни и същи с потенциометрите от педалите на безниновите 1.8 да речем или 2.5, който са с електронна газ????"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от trifonov Покажи съобщениеИмам от 1.9JTD и моля някой ако знае със сигорност да каже
Comment
-
Първоначално публикувано от trifonov Покажи съобщениеКолега както се вижда съм младши алфист.В ЕПЕР-а не видях да ги разделя на 2.4 и 1.9 а е общо за дизел или греша
Въведи си в началната страница ZARxxxxxxxxxxxxx и ще ти излезне с коя модификация двигател си М!, М2,.... и виж в страницата по-горе за кои мотори са еднакви потенциометрите
Тук не изписва целия адрес -> ЛСLast edited by Stranger65; d.m.y г., 16:08.
Comment
Comment